STUDIO PEYREMORTE
IN THE SOUTH OF FRANCE

GENIETEN, ONTSPANNEN en RELATIVEREN
Een paar keer per jaar organiseren we een ‘workshop’ van een week. Het thema van de week is RELATIVEREN. We bekijken relativeren vanuit verschillende perspectieven. Deelnemers worden uitgenodigd om zelf met een onderwerp te komen. Aan de hand van de ingebrachte ideeën stellen we een weekprogramma samen. De onderwerpen kunnen gaan over persoonlijke zaken, zoals over leven en dood en alles wat daar tussenin zit. Of over politieke en ideologische thema’s; bijvoorbeeld over de rol van de wetenschapper en de kunstenaar in de snel veranderende wereld. Of over de digitalisering van de wereld, het klimaat, over oorlog en vrede.

 

We beginnen om 10.30 uur en eindigen om 12.30 uur.
Verder ga je je eigen gang.

Bezigheden
Wie wil tekenen, schilderen, met hout of andere materialen werken, fotograferen, korte filmpjes maken, dat alles is mogelijk.  Het gemaakte werk kunnen we gezamenlijk bekijken. Foto’s en filmpjes kunnen met een beamer geprojecteerd worden.

Sociaal
De deelnemers kunnen samen eten, vuurtje stoken, plezier maken, in een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Niets moet. Als je wilt kan je je terugtrekken, mediteren en je eigen gang gaan. Belangrijk is dat iedereen elkaar respecteert. Het is daarom van belang dat er geen sprake is van geluidsoverlast, en dat betekent dat het niet geschikt is voor mensen die muziek willen maken.

Het verblijf
Er zijn drie volledig ingerichte huizen en twee caravans. Een huis is geschikt voor drie personen, het andere voor een (of twee personen die elkaar goed kennen). Het derde huis wordt gebruikt als de algemene ruimte. Je kan in je eigen huis koken of  samen koken in de algemene ruimte.
Iedere caravan is geschikt voor een persoon. En wie wil kan op het twee hectare terrein een tentje opzetten.

De omgeving
Het is een fantastisch wandelgebied, zwemmen in de rivier, brocantes en marktjes bezoeken en dergelijke. Gewoon vakantie in, volgens de Fransen, het mooiste gebied van Zuid Frankrijk.

 

 

HET VAN GOGH HUISJE
geschikt voor van 2 a 3 personen

THE BEDROOM

ROMANTIC FARMHOUSE

suitable for 1 person or a couple

LA GRANGE DE VIE

 LIVING AND KITCHEN

ATELIER

TARRACE

ORANGERIE

CARAVAN LE CHÂTEAU

CARAVAN DEUX

voor meer informatie

[email protected]